Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hétköznapi csúcsborkóstoló

2010.09.18. 18:13 stillman

  Korábbi borkóstoló sorozatunk folytatása következik, ez itt a harmadik, utolsó fejezet, ami - lássuk be - meglehetősen zártkörűre sikeredett, tekintve, hogy itt és most olyan csúcsborokat kóstoltunk, amelyek a világ borainak élvonalába tartoznak és akár azt is mondhatjuk,…

5 komment

Címkék: bor

Blogkóstoló élmény

2010.09.13. 10:46 stillman

A Dining Guide szervezésében megrendezésre kerülő Blogkóstolóra főként őszinte érdeklődésből, de nem elhanyagolható szempontként szakmai kötelességből is ellátogattunk. A rendezvény megtekintése közben megfogalmaztuk elveinket és elképzelésünket arról, hogy jövőre,…

2 komment


süti beállítások módosítása