Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Menza terror

2012.08.17. 17:34 stillman

Mit eszik a dolgozó nap mint nap a munkában? A válasz igen nagy eséllyel: ehetetlen moslékot a menzán. Bizonyára nem kell bemutatni senkinek a tönkretett, ehetetlen ételeket kínáló, színvonaltalan kantin étkeztetést.  Tudom, hogy vannak…

1 komment

Címkék: vélemény kritika

Badacsony vulkanikus drágaköve: Villa Vulcanus

2012.08.14. 19:50 stillman

A hétfőket utálhatjuk, a kedd viszont már egyfajta feloldást kell, hogy adjon. Mégis ilyenkor elindulni egy rövid egy napos gasztronómiai utazásra merész ötletnek tűnik. Nemcsak azért, mert túl korán indulunk és nincs időm a törzshelyemen elfogyasztani a sok éve töretlenül…

93 komment

Címkék: rendezvény bor lakásétterem


süti beállítások módosítása