Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • daniel.jozsef: Nekem a Panini amíg megmarad, kikerülhetetlen hely lesz, amit köszönhet egyrészt a kifejezetten ot... (2017.02.12. 19:10) Jó napot.
  • világevő: Azért az adott helyek kezében is vannak eszközök a roham elviselhető tételére, pl a nyitvatartás s... (2017.02.12. 18:38) Felemel vagy agyonnyom a hype?
  • csentecsa: @Szarazinda: A mangalicát ne bántsd ! Tényleg kurva jó. A japánok is viszik nagy tételben mint a c... (2016.12.28. 20:11) A legidegesítőbb gasztrotrendek 2016-ban
  • Jottó: fentiek(poszt + kommentek) alapján ajánlom figyelmetekbe Vinkó József: Konyhamalac c. könyvét, iga... (2016.12.28. 19:26) A legidegesítőbb gasztrotrendek 2016-ban
  • Szarazinda: Mangalicakolbász? Szürkemarhaburger? Az egy dolog, hogy ezek semmivel sem egészségesebbek, mint a ... (2016.12.28. 17:00) A legidegesítőbb gasztrotrendek 2016-ban
  • Utolsó 20

Felmerült témák

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

A legidegesítőbb gasztrotrendek 2016-ban

2016.12.26. 19:19 stillman

Hívószavak jönnek-mennek a gasztronómiában, egyik nap még a molekuláris gasztronómia fogásain hüledezünk, legközelebb már azt halljuk: vissza a természethez és a házias ízekhez, nem szedünk ételt alkotóelemeire, félre a zselével és a habokkal, nyálkákkal és gyöngyökkel, egyszerűség a fő…

25 komment