Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Házhoz jött a hal - Japán főző show Budapesten

2016.11.24. 20:29 gasztrobizarr

A Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (már a név is milyen kedvesen, meseszerűen hangzik) tartott Budapesten egy Taste of Japan, azaz Kóstold meg Japánt! bemutatót. Igyekeztek megismertetni jónéhány japán alapanyagot, tágítani az exkluzív tengeri lényekre kevésbé nyitott,…

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása