Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

2017 legidegesítőbb és legjobb gasztrotrendjei

2017.12.29. 21:38 stillman

Kézműves borzalmak, fantáziátlan street food, buta vendéglőhelynevek, valaki álmát valóra váltó ehetetlen cukormázak - ezek voltak a tavalyi év legidegesítőbb trendjei sok más között.   Lássuk, idén mi mindent tudunk hozzátenni? Multinacionális élelmiszeripari cégek erőltetett…

19 komment

Címkék: trend

Óvatosan a paprikával!

2017.12.27. 11:24 stillman

Ausztrálok…Annyifélék lehetnek, szóval elképzelésem sincs, hogy milyen társaság érkezik hozzám ma este 7-kor egy újabb Eatwith vacsorára.Egy kicsit nehezített a pálya, mert december 26., azaz karácsony van, az üzletek két napja zárva tartanak.   A didaktikus tudatalattim úgy döntött, itt az ideje,…

13 komment

Címkék: ausztrália lakásétterem vizeat eatwith

Olasz csúcsborokkal egy porondon

2017.12.17. 12:12 stillman

A valóságtól való elszakadás megakadályozása érdekében szabadidőmben részt veszek a szálláskiadó innovatív platform körforgásban esetenként akár mint takarítónő, szóval egy kicsit éles váltás volt számomra, amikor a vegyszerektől enyhén szétmart kézzel elindultam a Zwack Exclusive…

Szólj hozzá!

A jól bevált dolgoktól nehéz elszakadni

2017.12.05. 19:29 stillman

Kretz Balog László, az Egyenmeg alapítója másfél éve valamiért jó ötletnek tartotta, hogy indít egy ételkiszállító céget. Ennek felépítéséről, a nem várt nehézségekről, logisztikáról, a vendéglátós szakma legmélyebb bugyrairól kérdeztük.  Mielőtt bármit kérdeznék, leszögezi:  KL: - Nagyon rossz…

Szólj hozzá!