Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Szeretetmárka

2017.02.28. 10:10 stillman

Amikor az ember a közeledő tavasz ellenére teljesen motiválatlanul üldögél, nyilván közben rengeteg teendővel a nyakában, na akkor kell elkezdeni gondolkodni arról a hetek óta bennünket feszegető kérdésről, hogy "a Coca Cola almárkái mostantól egységes családként kínálnak választási lehetőséget a…

Szólj hozzá!

Címkék: coca-cola

A Csirke visszatér

2017.02.17. 16:06 stillman

Ködös, szürke február, a tél utolsó napjait nyögjük,mit tehet az ember, megpróbál valahol vígaszt keresni.  Ilyen lehetőség például egy szép, vidám, tágas, színes csirke étterem a belvárosban. Persze télen még a csirkék is depressziósak, soványak és csak hálni jár beléjük a lélek. Ezek a csirkék…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke étterem

Kardamomsütit mindenkinek!

2017.02.15. 20:01 stillman

Na jó, de mi az a kardamom? A kardamom az nem egy új-zélandi állat, nem is egy tánc (és a rock'n roll sem), de nem is az új macaron. A kardamom egy fűszernövény. A wikipédia vonatkozó bejegyzése szerint a gyömbérfélék családjába tartozik, Indiában őshonos, a közel-keleti országokon túl a…

Szólj hozzá!

Felemel vagy agyonnyom a hype?

2017.02.12. 17:35 stillman

  Egy új étterem legnagyobb rémálma valószínűleg, amikor gondosan kialakított koncepciója, elhívatott séfje hiába áll készenlétben (még ha a a nyitóbulin teltház is van), sehogy sem akar beindulni a forgalom. Nem igazán értik az emberek, nem jönnek... nyögvenyelősen indul az egész.   Akár hiszik,…

1 komment

Címkék: vélemény étterem