Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • pizzaszeletvágó: @Skywatcher: "...valami gyors-meleg-füstölésű,..." Azzal pontosan mi a baj??? (2017.08.21. 22:20) Rémálom a Dunakanyarban
  • DonnaQ: Szerintem van összefüggés az étel minősége és az étteremben lévő vendégek létszáma között :) evvan... (2017.08.21. 21:03) Rémálom a Dunakanyarban
  • Attilajukkaja: @Gerardus A. Lodewijk: Ezt a Forgót azelőtt nem másként hívták? Valami Napsugárnak vagy hasonlónak? (2017.08.21. 19:45) Rémálom a Dunakanyarban
  • Gerardus A. Lodewijk: Ha Dunabogdány, akkor Forgó. Erről kár lenne vitát nyitni. (2017.08.21. 18:40) Rémálom a Dunakanyarban
  • Kivancsi: a nagyjodolgotokban mar nem tudtok mit es hol zabalni.... :) (2017.08.21. 16:23) Rémálom a Dunakanyarban
  • Utolsó 20

Felmerült témák

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hogyan ne csinálj narancsos, citromos tortát

2017.03.15. 21:08 stillman

Régóta kedvelem Gordon Ramsay receptjeit. Komoly odafigyeléssel, de néhány könnyen felfogható és kivitelezhető trükköt alkalmazva egészen kiváló eredményt, ízeket, textúrákat tud elérni velük az ember otthon.    Több receptkönyvem is van tőle, a Négy évszak ízekben (A chef for all seasons) azért…

6 komment