Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • So No: @Borondot jol pakoljatok be lippsik: Vagy nem akarod erteni, vagy tenyleg nem erted. EZ EGY ET... (2018.04.27. 07:38) A kínai konyha más szemmel
  • Chaoyang: @stillman: ", vidéki kínai gyárakban kátrányból és rákpáncélból készült ízkápráztató szószokkal el... (2018.04.26. 17:31) A kínai konyha más szemmel
  • Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia): @stillman: nem sértésnek, és nem is kritikának szánom ezt a kommentet. Viszont pár napi (és érzése... (2018.04.26. 17:16) A kínai konyha más szemmel
  • Chaoyang: @Drago Brutic1: a rákokat is élve dobják a hot potba. Egyszer leugrott a tálcámról, azt hittem hal... (2018.04.26. 16:52) A kínai konyha más szemmel
  • Macropus Rufus: @Drago Brutic1: ez speciel a bunkóság tetőfoka. Ez kb. olyan mind ha én csupán amolyan magyar virc... (2018.04.26. 16:24) A kínai konyha más szemmel
  • Utolsó 20

Felmerült témák

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Újlipótváros újra szintet lépett

2017.04.11. 23:47 stillman

Szerencsére a legújabb irányzatok szerint a kenyér nem hízlal. Szóval bármennyit ehetsz belőle. Főleg vajjal. Akár egy egész ún. kovászos baguette-t, vagy veknit. Vagy kakaóscsigát, vagy francia brióst, ami "olyan, mintha egy vajfelhőt ennél", de könnyű is közben.   Nem baj, ha csak kakaóscsigához…

Szólj hozzá!

Címkék: francia pékség újlipótváros