Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Átvert háziasszony provence-i almakompótja

2017.10.08. 18:33 stillman

  Izetlen almát vett a biopiacon?   Ne is firtassuk a jelenség hátterét, úgysem értünk hozzá.    Lényeg a lényeg, most már mindegy, van egy vagy több kiló enyhén kásás, talán itt-ott ráadásul kukacos almánk, ilyen ez a popszakma.    Mit tehetünk? Vegyük le az összes létező őszcsalogató…

Szólj hozzá!

Címkék: alma francia recept almakompót

Egy valódi hőstermelő titkos élete 1. rész

2017.10.04. 21:46 stillman

  Valahogy így definiálja magát: ökoparaszt, avagy Ákibácsi.    És ilyen sztorikkal szórakoztatja a népet:         Gondoltam készítek vele egy lényegretörő interjút, kihangosítom az amúgy is nagyon vicces, mindenféle értelemben ízes szavakat.   Saját bevallása szerint végül kissé…

1 komment

Címkék: kézműves mezőgazdaság öko hőstermelő


süti beállítások módosítása