Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hogyan ne készítsünk aioli-t

2010.06.25. 10:34 stillman

Elkészítettük az amúgy sokféleképpen készíthető aioli/alioli-t, pontosabban ennek valamilyen mutációját, ugyanis mi a legkézenfekvőbb és legmérvadóbb magyar gasztroblog aioli receptjei közül választottuk ki a "gyors, tojásos változatot". Majd ezt tovább félreértelmezve 1 tojás sárgája helyett 4-et haszáltunk (ki tudja miért), majd ebbe csöpögtettük óvatosan és fokozatosan az olajat, majd belekevertük a fokhagymát, végül, amikor semmihez sem hasonlítható ízvilág kezdett kialakulni, akkor feljavítottuk/tovább rontottuk tejföllel. A végén gyakorlatilag semmilyen jellegzetes íz nem volt benne tetten érhető.

Hozzávalók:

4 tojás sárgája, 2 dl olaj, 6 gerezd fokhagyma, só, bors, tejföl.

Elkészítése nem javasolt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobizarr.blog.hu/api/trackback/id/tr342108624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.