A mai napon (2011. február 23.) a Partizan Lakásétteremben Nicolas Delgado a Mix étterem séfje fog főzni. A menü a következő lesz:
# 1. Chilis gazpacho eperrel
# 2. Libamáj terrine, fehér portói redukció, frisée salátával, narancs dresszinggel
# 3. Tejszínes kacsagulyás
# 4. Friss fésűkagyló quinoa rizottóval, homár mártással
# 5. Borjúbríz bélszínnel, sárgarépa pürével és burgonya habbal
# 6. Fényezett csokoládé desszert
Itt a Gasztrobizarr-on és a Partizan Facebook oldalán déli 12 h-tól online közvetítést (fotó és szöveg) láthattok az előkészületekről, kísérjetek bennünket figyelemmel!
14:25
Elkezdődött a főzés, borjúbríz szeletelés, frisée megtisztelő megmosása lett az én feladatom, és nem utolsósorban mirigyeket bonthattam ki eredeti csomagolásukból. Delgado hihetetlen kedves, szerény, magabiztos és türelmes, pedig nem kicsi a káosz egyelőre. A fogások szerintem biztonságban vannak, ma este megnyilnak a hatodik érzékek.
14:15 alapanyagok letisztázása
18:00 már 4 órája folyamatos munkában
19:00 a rágcsálnivalók is készen
szuperfegyver
menta chips titokzatos küldetésben
20:00 kezdés
érkezik az első fogás: Chilis gazpacho eperrel
2. fogás: Libamáj terrine, fehér portói redukció, frisée salátával, narancs dresszinggel
3. fogás: Tejszínes kacsagulyás
készül a negyedik fogás
4. fogás: friss fésűkagyló quinoa rizottóval, homár mártással
a hangulatot ma este is Péterfi Kinga biztosítja
5. fogás: borjúbríz bélszínnel, sárgarépa pürével és burgonya habbal, sonkával
koncentráció a desszertnél
6.fogás: Fényezett csokoládé desszert
Utolsó kommentek