Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.06. 11:12) Könyvajánló: Forradalmak az ebédlőasztalon
  • Beer Monster: Úgy-úgy. A vendég a hibás, ha nem ízlik neki a szakács főztje. A Balatonra jöjjön az, aki befogja ... (2018.06.18. 18:49) Balatoni halál
  • Menden: Kezdeném azzal ,hogy nem szép dolog lejáratni az ország egyik természeti kincsekben gazdag vidékét... (2018.06.08. 12:51) Balatoni halál
  • Frady Endre: @Attilajukkaja: Nincs jatt Tokióban?! Na, oda se megyek pincérnek! :) (2018.06.08. 12:31) A vendéglátós 8 archetípusa
  • stillman: Közben végiggondoltam, és belátom, hogy ez a tegezés-magázás valóban szubjektív, én utálom, ha egy... (2018.06.08. 10:50) A vendéglátós 8 archetípusa
  • Utolsó 20

Felmerült témák

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hogyan ne csinálj narancsos, citromos tortát

2017.03.15. 21:08 stillman

Régóta kedvelem Gordon Ramsay receptjeit. Komoly odafigyeléssel, de néhány könnyen felfogható és kivitelezhető trükköt alkalmazva egészen kiváló eredményt, ízeket, textúrákat tud elérni velük az ember otthon.    Több receptkönyvem is van tőle, a Négy évszak ízekben (A chef for all seasons) azért…

7 komment

Címkék: gordonramsay