Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hozd ki magadból a sötétséget!

2018.09.18. 15:33 stillman

Profi és amatőr szakemberek jelentkezhetnek még kiállítóként az első magyar Fekete Ételek Fesztiváljára.

Elismert újítók vagy feltörekvő szakemberek, pékek, cukrászok, bonbon és csokoládé készítő mesterek, bárki, aki úgy érzi, hogy ki tud szakadni a megszokott formákból, szeretne egy kis (vagyis nagy) figyelmet kapni, megmutatni technikai és kreatív képességeit, jelentkezhet feketére hangolt készítményeivel árusítani az első hazai Black Food Festivalra, amely egy zárt körű (belépődíjas) magánrendezvény lesz november 4-én, vasárnap a Flow Specialty Coffee Bar & Bistroban. Az Andrássy úton nemrég nyílt tágas kávézó és étterem valamennyi helyiségét, és hátsó titkos tereit erre az alkalomra teljesen megnyitják, továbbá a rendezvény az egész háztömb alsó részét betölti majd különleges "feketére hangolt" programokkal. 

 blackfood.JPG

Lehet érkezni különleges készítményekkel, a lényeg hogy sötét színű legyen.

 

Tessék magyar gasztro forradalom, most rajtad a sor!

 

Ennél jobb alkalom nem is lehet, hogy a magyar gasztronómiai szakma megmutassa, mennyire kreatív, mennyire képes kimozdulni a megszokott keretek közül.

fb.jpg

A Black Food Festival tehát a sötét színű, majdnem fekete ételekről és italokról fog szólni a Halloween-i vigasságok kellős közepén.

 

Mert szinte bármi lehet fekete: csokoládé, tortaszelet, keksz, vagy chips, fánk, vagy péksütemény, tészta, de még zöldség és gyümölcs is, fagyi, krumpli, rizs, tengeri hínár, medvecukor, kóla, sör vagy kávé, felsorolni is képtelenség.

 

A kiállítók által nevezett fekete ételek és italok versenyét is megrendezik és egy gasztronómiai szakemberekből álló zsűri kiosztja a Black Food of The Year 2018 és a Black Drink of The Year 2018 díjakat. 

 

Nem kell feltétlenül agyonfestett ételekre gondolni, a rendezvényen a nagyon csokis, nagyon sötét gyümölcsös, kávés, vagy bármilyen más kreatív módon sötéten tálalt ételeket is italokat is engednek árusítani, de természetesen megjelennek az állítólag mértékletes mennyiségben használva rendkívüli méregtelenítő hatásáról ismert aktív szénnel színezett finomságok, valamint egyedi fejlesztésű fekete élelmiszerek is. 

 



Az esemény részletei (angol nyelven is) itt elérhetőek.
Helyszín: Flow Specialty Coffee Bar & Bistro, Budapest, Andrássy út 66, 1062
Dátum: 2018. november 4. vasárnap 15 órától 21 óráig.
Dress code: FEKETE

 

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 
Email: blackfoodfestival@gmail.com
Telefon: +36 30 232 0116

Szólj hozzá!

Címkék: fekete black blackfood

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobizarr.blog.hu/api/trackback/id/tr6014247501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása