Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • Étteremkritikus: Miért újdonság, hogy ráírják az összetevőket? Ez évek óta kötelező. Az állami startup pénzek többs... (2019.04.18. 13:35) Progresszív konzerv
  • Nagy Blanka Bugyi: Tetszik. (2019.04.18. 11:58) Progresszív konzerv
  • kocsmagomba: Végül is csak a budapestiek nem tudnak róla, hogy egy internáló táborban élnek, ahol az egyik bünt... (2019.02.26. 15:51) Aum étterem, a dadaizmus magasiskolája
  • Attilajukkaja: @wmiki: "Ha nem vagy vegan, akkor ölsz. Szóval a konklúziód is hamis." Valószínűleg még nem hallo... (2019.02.24. 13:31) Húsevők vs vegánok - a Piqniqen
  • wmiki: @stillman: persze, persze... védtelen állatok lemészárlása, az nem gyilkosság, az pusztán baleset,... (2019.02.24. 13:05) Húsevők vs vegánok - a Piqniqen
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Hozd ki magadból a sötétséget!

2018.09.18. 15:33 stillman

Profi és amatőr szakemberek jelentkezhetnek még kiállítóként az első magyar Fekete Ételek Fesztiváljára. Elismert újítók vagy feltörekvő szakemberek, pékek, cukrászok, bonbon és csokoládé készítő mesterek, bárki, aki úgy érzi, hogy ki tud szakadni a megszokott formákból, szeretne egy kis (vagyis…

Szólj hozzá!

Címkék: fekete black blackfood

Újítási kísérletek a gasztronómiában, kényszer vagy lehetőség?

2018.09.09. 15:18 stillman

Unikornis fagylalt halformájú tölcsérben, rózsaként kinyíló jégkrém (Dominique Ansel legújabb őrülete), rózsaszirom formájában tálalt fagylalt, robbanócukorkás macaron, látvány, csillámpóni, tűzijáték, élménykeresés mindenhol.  Vacsora az égben, erdőben, stégen, fehérben, sziklán fejjel lefelé,…

2 komment

Elátkozott helyszínek

2018.09.04. 13:55 stillman

Megyünk az utcán és látjuk, hogy ugyanazon a helyen megint nyílik valami. Ismerjük az érzést. Mi történhetett az előzővel, bezárt? Dehát nemrég nyitott... Kicsit furcsa volt az igaz, nem is nagyon értettük, mit csinálnak, miért készülnek ennyire, hónapokon át építkeznek, hozzák ki-be a bútorokat,…

1 komment

Címkék: étterem vendéglátás pozsonyiút