Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • Étteremkritikus: Miért újdonság, hogy ráírják az összetevőket? Ez évek óta kötelező. Az állami startup pénzek többs... (2019.04.18. 13:35) Progresszív konzerv
  • Nagy Blanka Bugyi: Tetszik. (2019.04.18. 11:58) Progresszív konzerv
  • kocsmagomba: Végül is csak a budapestiek nem tudnak róla, hogy egy internáló táborban élnek, ahol az egyik bünt... (2019.02.26. 15:51) Aum étterem, a dadaizmus magasiskolája
  • Attilajukkaja: @wmiki: "Ha nem vagy vegan, akkor ölsz. Szóval a konklúziód is hamis." Valószínűleg még nem hallo... (2019.02.24. 13:31) Húsevők vs vegánok - a Piqniqen
  • wmiki: @stillman: persze, persze... védtelen állatok lemészárlása, az nem gyilkosság, az pusztán baleset,... (2019.02.24. 13:05) Húsevők vs vegánok - a Piqniqen
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Vegán ételsor a francia csirkézőben

2019.01.14. 18:49 stillman

Errefelé nem túl gyakori, hogy az egyik nem túl kíméletes kritikánkkal célbavett hely egyfajta hálával, sőt külön köszönőlevéllel viszonozza a negatív megjegyzéseket. A másfél éve nyitott Pozsonyi úti Le Poulet mégis ezek közé tartozik, ezzel magát némiképp kiemelve a magyar vendéglátós világ…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke étterem vegetáriánus vegán pozsonyiút

5 gasztro trend, ami remélhetőleg eltűnik 2019-ben

2019.01.05. 11:46 stillman

Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…

70 komment