Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Anyáknapi Eperözön

2020.04.30. 12:51 stillman

Egyre másra jönnek ki a rózsaszínben tobzódó ajándék ötletek, miközben sötét énem kénytelen-kelletlen háttérbe húzódva figyeli az első pillanatot, amikor elsütheti a halálfejes, fekete kukoricás, fekete nyúlálarcos csomag ajánlatot, de ez nem most van - a trendek és sodrások erősek, és a tavaszi szín és illatorgia pedig az egyik legerősebb ezek közül. Az ember nem moroghat mindenen szüntelen (vagyis miért ne?), hiszen léteznek normális emberek és családok is - gondolom én reménykedve - tehát mégiscsak jónak látom összeszedni, ha némi mazochizmus árán is, hol a legrózsaszínűbb a rózsa, hol hullik ránk a legnagyobb ívben a porcukor és a "csodálatosan fűszeres" vanília?

 

Eljött tehát a golyórózsa, a macaron reneszánsz, a pillekönnyű barack színárnyalatok, habos-babos sütemények és tollboák (nem, nem fekete) ideje.

 

Lássuk miből élünk, ha szeretnénk köszöntő ajándékot Anyák napjára, hol tudunk tobzódva, kozmopolita stílus parádéban beszerezni minőségi ajándékokat a karantén idején is:

 

Mielőtt útjára ereszteném az eperkérdést, mert én ennek utánanéztem, hogy így április huszonvalányadikán hogy és honnan van eper, de megbizható szakmai partnereim megnyugtattak, hogy fogjam be, mert simán lehet egész jó fóliás, persze a beltartalomról vagy jót vagy semmit, de még akár az is lehet, hogy finomak ezek, mindenesetre nála éppen most virágzik, ami ugye a kezdet kezdete, azaz városlakó társaimnak üzenem, hogy messze még az eper 3 óra húúsz, júniusban várható már valami. 

 

Mónisüti

Na most itt ráálltak a sokféle sütemény budapesti szállítmányozására, és nagymennyiségben viszik a rugelach csodákat, Anyák Napjára pedig háromféle nagyságú rózsacsokor, macaron, sütemények, pezsgő és/vagy gin rendelhető, vagyis az volt tegnap estig, már nem lehet azt hiszem, de most ez nem is erről szól, mert ugye minden nap Anyák Napja.

monisuti2.png

monisuti.png

Pausa Apátsági Kávéház

Virágdoboz, friss eper, macaron csodálatos szettek várják méltó gazdáikat.

pausa.jpg

Babka Budapest

Tűzött kerti golyóRÓZSA, egy kis kosár magyar EPER, két óriás RUGELACH (szilvalekváros és mogyorókrémes),  nagyobbik kosárban pedig egy ikonikus csokoládés BABKA DELUXE és egy üveg MEROTTO Rosé Habzóbor....

 

babka.jpg 

 Manuel Caffe

Itt megtörik a rózsa és süteménytrend és funkcionális ajánlatok szerepelnek, kávéfőző és póló, meg teáskészlet, az epret ezúttal hozzá kell képzelni. d.jpg

manuelcafe.jpg

 

Fekete 

Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze és lássuk be, hogy az anyukák vagy nagymamák nemcsak a rózsa-barack-pasztell tengelyen létezhetnek, gondoltam, hogy a végére mégiscsak belerakok egy-két lehetőséget, ha szeretnétek meglepni a Black Magic vagy kicsit alterebb Mamákat. 

blackfoodfest2.png

 

Zárásképpen mondanám, hogy maradjatok otthon és vigyázzatok arra, hogy ki ne menjetek, de ki vagyok én, hogy felülbíráljam az akaratot, és a vakmerőséget, mindenesetre ezzel a poszttal éppen azt óhajtottam támogatni, hogy rendelj valami szépet, amit nem a szupermarketbe kimerészkedve szedtél össze az alsó polcok kínai hulladék felhozatalából. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobizarr.blog.hu/api/trackback/id/tr2115647396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása