Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Folytatódik a főzőshow: Hovanyecz & Boros eperbefőzés. Felvette és vágta: Horváth Edina

2010.06.05. 13:04 stillman

Most akkor van eper, vagy nincs? Keringenek a hírek, mindenki mindenfélét mond. Persze, hogy van, fóliás: 1390 Ft kilója, de van 790 Ft-ért is, ha utánajárunk megszállottan. Általánosságban véve viszont sajnos (állítólag) elverte az epret a jég és az eső. Mindenesetre…

Szólj hozzá!

Címkék: video

Sült spárga

2010.06.04. 12:03 stillman

Eddig a spárgaszezont csak külső szemlélőként követtem, a zöldségesnél egyszer sem nyúltam érte, valahogy idegenkedtem eddig ettől a lénytől. Amikor elém teszik már szeretem, sőt meghatározó élmény volt életem első spárgakrémlevese (sok évvel ezelőtt).A lényeg, hogy…

Szólj hozzá!

Címkék: recept


süti beállítások módosítása