Amikor 2 hete New Yorkban jártam, egyik nem titkolt, határozott uticélom volt Dominique Ansel péksége, ahonnan a híres Cronut legenda útjára kelt, vagy fogalmazzunk pontosabban: kontrollálatlanul elszabadult. Ahogy az lenni szokott a nagyvilágban, ki-ki saját lehetőségei szerint…
Az igazi Cronut, New York 2013.
2013.11.17. 13:22 stillman
9 komment
Címkék: francia newyork cronut
65 fok, maradhat?
2013.11.16. 21:23 stillman
Őszinte leszek: azon gasztrobloggerek közé tartozom, akiknek hűtőjében maximum egy fonnyadt articsóka, esetleg egy doboz párhetes tengeri(!) sós vaj van, hétvégén egy kis zsálya, biocékla, szivárványmangold is bekerül (a hét közepére valamennyi érintetlenül megrohad), a felső…
Szólj hozzá!
Címkék: recept sousvide
Ételrendelés - Panda!
2013.11.15. 11:30 stillman
Panda. Tetszik a szó, és (kinek nem) a hozzátartozó medve is. Amikor először megláttam a Foodpanda szót felfigyeltem rá, talán a Kung Fu Panda is beugrott (kinek nem), szegény pandát már mi mindennel felruházták: a fogalom ősidők óta hordozza magában a meg nem értettséget, majd…
Utolsó kommentek