Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Vörös kéz a bogyólén

2010.11.05. 14:47 stillman

Előző posztunkhoz némiképpben kapcsolódva és folytatva a vér és döbbenet szálat: a Vylyan pincészet sokadik éve bogyólének keresztelt beaujolais-ja ezúttal igencsak hatásos címkét kapott. Beaujolais az ősz első csípésétől megmentett szőlőbogyó, a bor útjának eleje,…

Szólj hozzá!

Címkék: beaujolais bor cimke

Disznóvágás – a vidék valósága

2010.11.02. 16:34 Hovanyecz Rozi

Hiába vagyok vidéki suttyó (és itt a hangsúly a suttyón van), életemben most voltam másfeledszer disznóvágáson. Az első azért számít csak félnek, mert az inkább egy flancos parti volt,  késő délelőtt érkeztünk, akkor már asztalon voltak a sült vér és társai az úri…

1 komment

Címkék: hús disznóvágás kolbász hurka


süti beállítások módosítása