Díjak

Csatlakozz ♥

Utolsó kommentek

  • magyar bucó: "gluténmentes kukoricaszesz" És még laktózmentes is. Meg nyomokban sem tartalmaz mustárt, zellert,... (2020.12.10. 10:53) Opera est
  • Étteremkritikus: Én azt hittem, hogy vidéken is csak júniustól engedélyezett a lagzi. Mondjuk azt megnézném, amikor... (2020.05.18. 18:53) Induljon a lagzi szezon!
  • bati67: Volt régebben Szegeden egy vegetáriánus étterem... még mindig emlékszem a "Ganapati Kedvencé"-re (... (2019.12.09. 15:33) A Buddha-tálak meséje
  • Attilajukkaja: @gbsz: A lényeg, hogy minden infót megtaláltál! :o) (2019.06.24. 20:03) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • gbsz: az elkerülte a figyelmem :-( Köszönöm! (2019.06.24. 19:48) Új rántottcsirkés a komfortzónában
  • Utolsó 20

példakép

"Funniest question I've gotten in a long time: "How much money do you make from your blog?" Um, none. In fact, I lose money on this blog." Ulterior Epicure

Egy életen túli liba kalandjai

2010.11.12. 14:51 stillman

Márton nap környékén egyszerűen elképzelhetetlen, hogy kizárjuk magunkat a gasztrotrendből és ne legyen libával kapcsolatos bejegyzésünk. Mindezt ráadásul úgy, hogy már egy hete túl vagyunk a libavásárlás, trancsírozás és sütés-főzés kalandjain.    A liba…

Szólj hozzá!

Címkék: liba

Egy újabb lépés: megjelent Segal Viktor szakácskönyve

2010.11.12. 12:37 stillman

Nem szeretem a nagy szavakat, de úgy érzem, hogy egy új korszak kezdetét jelentheti az, hogy az ország egyik legnagyszerűbb séfjétől, Segal Viktortól láthatunk és kézbe vehetünk egy modern, előremutató és gyönyörűen kivitelezett szakácskönyvet. Egyre biztosabban mondhatjuk,…

Szólj hozzá!

Címkék: kritika könyv

Rajzpályázat

2010.11.09. 18:40 stillman

  Sziasztok!   Rajz vagy képszerkesztő pályázatot hirdetünk a Gasztrobizarr blog fejléc elkészítésére. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Nem csak profi műveket várunk. Kézirajzot beszkennelve is elfogadunk. A nyertesen kívül az 5 legjobb alkotást a blogon is…

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása